Disciplines

Bedrijfsmakelaardij

(Pro)actieve marketing bij verhuur/ verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed. Door onze marktkennis zijn wij in staat om efficiƫnt een selectie van passende objecten te presenteren. Wij onderzoeken deze objecten naar een voor uw organisatie toegevoegde waarde, onderzoeken de gebruiksmogelijkheden en onderhandelen voor u de beste prijs tegen de meest gunstige condities.

Taxaties

Taxeren van vastgoed vraagt om vakmanschap. Actuele kennis van en gevoel voor de markt is hierbij essentieel. De eigendomssituatie, vigerende milieuaspecten, bestemmings- en (her)gebruiksmogelijkheden, vergelijkbare transacties en aanbod, een goed onderbouwde raming van de lasten zijn terugkerende onderwerpen in onze waarderingen. Onze taxatierapporten zijn gedegen, goed onderbouwd en worden door alle marktpartijen erkend.

Taxaties……………

  • van vastgoedportefeuilles
  • ten behoeve van financieringsaanvragen
  • voor huur of verhuur
  • voor ontwikkelings- en haalbaarheidsstudies
  • voor het controleren van de vastgestelde waarden volgens de Wet Onroerende Zaken (woz)
  • voor onteigeningen, planschades en/of nadeelcompensaties
  • fiscale waarderingen op minnelijke basis
  • voor fusies, balanswaardering, successie en vastelling van de herbouwwaarden op basis van artikel 275 van de Wetboek van Koophandel………

van woningen, bedrijfsruimtes, winkels, kantoren, horeca en grond…..

Advies – consultancy

De huisvesting van organisaties is voortdurend aan veranderingen onderhevig.
Een gewijzigde bedrijfsstrategie, groei of krimp of nieuwe inzichten bepalen de behoefte aan huisvesting. Elke huisvestingsvraagstuk is uniek en vereist een eigen aanpak. Door ruime, gespecialiseerde ervaring als zijn wij in staat om adequaat en grondig in te spelen op uw vastgoedvraagstukken. Vanzelfsprekend horen hier ook bij markt of een locatie- of haalbaarheidsonderzoek wil laten verrichten zijn wij u graag van dienst. Daarnaast adviseren wij u zorgvuldig en deskundig met betrekking tot erfpacht, onteigening, lopende huurovereenkomsten en huurprijsherzieningen.